TIETOSOUJAKÄNTÖ JA EVÄSTEET

Henkilötietojen käsittely

Kaikkia antamiasi henkilötietoja käsitellään erittäin kunnioittavasti. Tapamme kerätä ja tallentaa tietoja noudattaa Henkilötietolakia (Personuppgiftslagen, SFS 1998:204 / 1998:2004). Henkilötietolain mukaan mikään henkilötietojen rekisteröinti ei saa tapahtua ilman henkilön suostumusta. Kun ostat tai rekisteröidyt asiakkaaksi sivustollamme, hyväksyt, että tallennamme tilauksen tekemiseen tarvitsemamme tiedot.
Sinulla on oikeus päästä käsiksi meille rekisteröityihin henkilötietoihisi. Meille antamiasi henkilötietoja, kuten osoite, nimi, henkilötunnus, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, voidaan käyttää toimitusten varmistamiseen, luottotietojen tarkistamiseen, valikoimaamme koskevien tarjousten ja tietojen lähettämiseen. Jos tallennetut tiedot ovat virheellisiä, epätäydellisiä tai asiaankuulumattomia, sinulla on oikeus pyytää, että kyseiset tiedot korjataan tai poistetaan. Jotta tietoja voidaan luovuttaa, sinun on Henkilötietolain mukaan lähetettävä allekirjoitettu pyyntö meille. Vain meillä ja yhteistyökumppaneillamme on pääsy tietoihisi. Emme luovuta mitään tietoja ilman lupaasi, paitsi oikeudellisissa asioissa. Emme lähetä roskapostia. Asiakkaanamme voit saada tilausta, maksua tai muuta aloittamaasi viestintää koskevaa sähköpostia sekä asiakassuhteeseemme liittyvää tietoa, uutiskirjeitä tai tarjouksia.

Liikeomaisuuden siirto

Mikäli BladeBox saa uuden johdon tai se myydään tai sen omistusoikeus siirtyy tai mikäli lähestulkoon kaikki sen varat myydään tai niiden omistusoikeus siirtyy kolmannelle osapuolelle, BladeBox verkkosivusto, tuotteet ja palvelut sekä kaikki BladeBox keräämät henkilökohtaiset tunnistetiedot voivat sisältyä siirrettyyn omaisuuteen. Kun käytät sivustoamme, tuotteitamme ja/tai palvelujamme, hyväksyt tämän BladeBox keräämien henkilötietojesi siirron tai
BladeBox uuden johdon ja luovut lisäksi kaikista mahdollisista vaatimuksista meitä vastaan asiaan liittyen.

Linkit muihin verkkosivustoihin

Tarjoamme linkkejä muihin verkkosivustoihin, mutta tämä tapahtuu vain tiedonvälitystarkoituksessa, eikä tarkoita, että suosittelemme näitä sivustoja tai niiden sisältöä. Meillä ei ole mahdollisuutta valvoa, emme tarkista emmekä ole vastuussa näistä kolmannen osapuolen sivustoista tai niiden sisällöstä. Huomaa, että tietosuojakäytäntömme ehdot eivät koske näitä ulkoisia verkkosivustoja.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Tätä tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa aika ajoin, ja jos teemme suurempia muutoksia siihen, miten henkilötietojasi käytetään, ilmoitamme siitä tällä sivulla. Jos vastustat mitään näistä muutoksista, sinun täytyy lopettaa henkilötietoja keräävien verkkosivujemme ja tuotteidemme käyttö. Jos jatkat verkkosivujemme ja tuotteidemme tai palvelujemme käyttöä sen jälkeen kun olemme tiedottaneet kyseisistä muutoksista, hyväksyt muutokset ja suostut noudattamaan uusia ehtoja.

Evästeet

Sähköistä viestintää koskeva laki (Lagen om elektronisk kommunikation, 2003:389) muuttui 1.7.2011. Tämä tarkoittaa, että verkkosivustolla kävijöiden on aktiivisesti hyväksyttävä se, että verkkosivusto käyttää niin sanottuja evästeitä. Tällä hetkellä on epäselvää, miten tämä hyväksyntä käytännössä tapahtuu, ja siksi odotamme järjestöjen ja viranomaisten selvennystä asiasta.

Sähköistä viestintää koskevan lain (Lagen om elektronisk kommunikation, 2003:389) mukaan evästeitä käyttävän verkkosivuston kaikkia kävijöitä on tiedotettava siitä:

- että verkkosivusto sisältää evästeitä
- mihin näitä evästeitä käytetään
- miten evästeet voidaan välttää

Käytämme istuntoevästeitä seurataksemme, mitä käyttäjä tekee sivulla, kuten sisäänkirjautuminen tai lisätäänkö jokin tuote ostoskoriin jne. Kaikki tiedot, joiden on säilyttävä kahden sivun latautumisen välillä, on jollakin tavalla voitava liittää tiettyyn käyttäjään. Tämä toteutetaan siten, että yksilöivä avain tallennetaan käyttäjän selaimeen. Jos et hyväksy evästeitä selaimessasi, sivujen toiminnallisuus rajoittuu suuressa määrin. Tämä johtuu siitä, että verkkosivusto rekisteröi jokaisen sivun latautumisen uudeksi kävijäksi. Käytämme myös pysyviä evästeitä, jotka jäävät selaimeesi sen sulkemisen jälkeen, ja selaimesi voi käyttää niitä, kun seuraavan kerran käyt verkkosivustolla. Käytämme Google Analyticsia. Mitään henkilötietojasi ei tallenneta, eikä IP-osoitettasi voida jäljittää raportista. Jos et halua hyväksyä evästeitä, voit muuttaa selaimesi asetuksia siten, että kiellät automaattisesti evästeiden tallentamisen tai että sinulle ilmoitetaan joka kerta, kun verkkosivusto pyytää evästeen tallentamista. Selaimen kautta voidaan myös poistaa aiemmin tallennetut evästeet. Katso lisätietoja selaimen ohjesivuilta.

Logga in